Boeken

Adem in Adem uit

Leven in het ritme van Prediker 3

Voor alles is een tijd. Niet alleen in de natuur, maar ook in ons leven krijgen we te maken met de verschillende seizoenen. We hebben niet zoveel moeite met de tijden waarin alles voor de wind gaat, we plezier hebben en gelukkig zijn. Toch komt ieder mens ook in periodes van verdriet, lijden, vragen en twijfels terecht.

Prediker 3 geeft op basis van veertien tegenstellingen aan dat we in het leven altijd te maken krijgen met goede en slechte tijden. Op een eerlijke, persoonlijke, maar ook humoristische wijze sta ik in mijn boek stil bij het leven in al zijn facetten. Hierbij ga ik moeilijke thema’s als vergeving, zelfmoord, onvruchtbaarheid en (psychisch) lijden niet uit de weg. Met een lach en een traan schrijf ik hoe ik zelf mijn weg door de seizoenen in het leven heb weten te vinden. Groeien doet pijn, maar zonder groei geen bloemen en zonder bloemen geen vruchten! Een greep uit de thema’s:

* Ik hou van mij en van mijn ‘lieve lijf’
* Vrede van God, ook als je leven een puinhoop lijkt
* Humor als mest voor je leven
* Vriendschap met God, jezelf en anderen

Adem in en laat je vullen met frisse lucht, nieuwe energie, hoop en de liefde van God. Adem uit en blaas de pijn en de zware kanten van het leven weg zodat er weer ruimte ontstaat in je binnenste.

Inclusief verwerkingsvragen voor persoonlijke overdenking of gebruik in kleine groepen.

288 pagina’s
€ 19,95
Verzendkosten: € 2,50

Boek bestellen?

  • Je kunt het boek bij mij bestellen (ophalen of laten opsturen). Stuur dan een mailtje naar:
  • Je kunt het boek ook bij de uitgever bestellen: www.tripleboeken.nl/winkel

Tranen in mijn koffie

In maart 2013 verscheen mijn boek: “Tranen in mijn koffie”.
Tranen en koffie… hebben die twee wat met elkaar te maken? In mijn leven waren ze beiden overvloedig aanwezig. In het boek neem ik je mee op mijn reis vanuit mijn getraumatiseerde verleden naar de dag van vandaag waarin ik mag zeggen: “Mijn verleden is voltooid verleden tijd geworden.”

Het boek is niet alleen maar een verslag van mijn verhaal maar gaat ook in op diverse thema’s die tijdens het proces waar ik doorheen ben gegaan aan de orde kwamen. Denk aan: Eigenwaarde, depressie, gedachten aan zelfmoord, maskers, perfectionisme, etc.

Mijn wens is dat ieder die dit boek leest gaat beseffen dat er hoop is! Wat je ook hebt meegemaakt en waar je ook vandaan komt… het hoeft geen blijvende negatieve invloed op het hier en nu te hebben! Er is een hoopvolle toekomst, voor mij, maar ook voor jou!

192 pagina’s
€ 16,95

Boek bestellen?

  • Het boek is te bestellen via www.tripleboeken.nl/winkel, www.bol.com of rechtstreeks bij mij
  • Stuur een mailtje met je adresgegevens naar:
  • De kosten bedragen € 16,95 en € 2,50 verzendkosten